2013. május 31., péntek

#50. Kritika - My old, new family

Cím: My old, new family
Link: http://mynewfamily1d.blogspot.hu/
Író: Dreamy Girl

Jennii.:
Kinézet.:
A fejlécet nem jeleníti meg valamiért. Próbáld meg újra feltölteni vagy csinál vele valamit.
Az oldalsáv hát, hogy mondjam "meztelen".
Tegyél ki egy lélekszámlálót, rendszeres feliratkozók modult. Esetleg egy chatet vagy egy "Elérhetőségeim" modult, hogy az olvasóid kapcsolatot tudjanak létesíteni veled. Aztán a főbb szereplőkről is tehetnél ki képet vagy, ha nem akarod oda kitenni, csinálj neki egy külön lapot.
Azért, ahogy látom nem tegnap indítottad a blogot szóval nem lehet felróni arra, hogy még kezdetleges. Ha valamiben kell segítség írj nekünk és segítünk. :)
Pontozás: 5/2

Sztori:
Prológus. Nem éreztem rá késztetést, hogy olvassam tovább. Apu munkája miatt véletlenül pont abba a városba kell menni, ahol az egyik 1D srác lakik. (Még ha a történetben nem is 1D tag). Számomra sablon.
Sokszor mondom ezt a sablont. A One Direction fanficekből annyi van, hogy tengert lehetne velük rekeszteni és - sajnos - elég sok történet egy sablon sztorin alapul. Ritka az a blog amelyik ki tud tűnni a tömegből.
Ha egy szettet beteszel a blogba, akkor ne írd úgy, hogy felvettem EZT. Gondolj bele. Egy könyvbe is ez lenne írva az olvasó csak nézne, hogy mi az az "ezt"? Persze te itt megkönnyítetted az olvasó dolgát hiszen csatoltál képet, de akkor sem szabad ezt így elintézni.
A prológusban az apja már odaadta neki a bankkártyát, akkor az első fejezetben miért kell megint elkérnie? Az ilyenekre nagyon figyelj oda!
Összességében engem nem igazán kötött le a sztori - lehet az én hibám.
Pontozás: 5/3.5


Fanniii.:
Kinézet.:
A fejlécet töltsd fel újra, vagy frissítsd, hogy látható legyen. Az oldalsávod tényleg pucér. Tegyél be képeket, lélekszámlálót, rendszeres olvasó modult. A blogarchívum színét, pedig sötétebbre állítanám, hogy jól látható legyen. Valamit kezdj vele, mert ha az odaérkezőt nem fogja meg a kinézet, akkor valószínűleg ugrott az egész. Egy rózsaszín pufajkás háttér meg nem az a kíváncsiság felkeltő dolog.
Pontozás.:5/2

Sztrori.:
Engem sem fogott meg a sztori. Egyszerűen nem volt kedvem olvasni. Semmit. Hiába próbáltál belevinni egy csavart a sztoriba..nem igazán jött össze. Jenni említette az 1D-s fanfictionok.."számát". Én már csak kitartás és ihletet remélek neked, hogy ne tűnj el a süllyesztőben.
Pontozás.:5/3

Végleges értékelés.:

Kinézet.: 2
Sztori.: 3,25

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése