2013. május 20., hétfő

#26. Kritika - You'll never love yourself half as much as love you!

Cím.: You'll never love yourself half as much as love you!
Link.: http://bellaandharrycomplicatedstory.blogspot.hu/
Író.: I'm Bella


Fannii.:
Kinézet.:
Az oldalsávot húzd összébb, mert zavaró, hogy be kell állítani a csuszkát, hogy mindent egyszerre láss. A fejlécet is valamivel csináld nagyobbra, hogy bal oldaltól egészen jobb oldalig tartson. A lélekszámlálót mindenképpen feljebb vinném, mivel nagyon fontos, hogy azt mindenki lássa. Nem tudom miért. Ez egy íratlan törvény. Mindemellett van mire büszkének lenned. Arra mindenképpen ügyelj, hogy minden fejezet ugyanolyan betűméret és betűtípus legyen! A szövegkiemelést meg hanyagold, mert anélkül is tökéletesen látszik a szöveg! A fejezetbeli képek meg lehetnének valamivel kisebbek, mert ha görget az ember hirtelen robbannak be és csak arra a nagy képre tud koncentrálni az ember. Nálam legalábbis ez történt.
Pontozás.:5/3,5

Sztori.:
Prológus.
Itt legalább van. Azonban néhány mondat értelmetlen, mint például.:
" 3 évembe sikerült egy új Bellát faragnom magamból. De sikerült."
Ez mind nyelvtanilag mint logikailag helytelen. Ráadásul vannak olyan kifejezések, melyek csak azzal az igével helyesek. " 3 évembe telt. (..)"
Lehet figyelmetlenség vagy egyszerű elírás az oka. Ezért javaslom a többszöri átolvasást.
Nagyon sok értelmetlen mondat van a blogban.
A sztori alapjáraton-még akkor is ha modelles- ugyanaz.
Nagyképű, nem csípi a srácokat, azonban a zöld tekintetben elveszik és szerelmes lesz.
Engem nem igazán kötött le.
Pontozás.:5/3

Jennii.:
Kinézet.:
A fejlécet méretezd át, hogy baltól jobb oldalig tartson az egész.
A lélekszámlálót tedd feljebb, mint Fanni is írta van mire büszkének lenni.
Vagy a szövegrészt vagy az oldal sávot húzd össze egy kicsit, mert zavaró, hogy szét van húzva a blog.
A modulban a linkek színét tedd át valami világosabbra, mert így alig lehet látni. Nagyon fontos, hogy a bejegyzésekben a szöveg színe, mérete és betű típusa megegyezzen. Teljesen feleslegesnek találom a kiemelést, mikor egy látható színnel írtál. Az ilyenek nagyon tudnak rontani a blog esztétikaiságán. Illetve nekem az egész egy kicsit túl kék, szerintem vihetnél bele egy kis színt.
Pontozás.: 5/3.5

Sztori.: 
Prológus, hurrá. Annyira szeretem őket olvasni. Viszont az még mindig zavar engem, hogy oda írjátok az elejére, hogy "Itt a blogom bevezető része (...)" Mint már egyszer írtam az olvasó olvasó, nem hülye.
Fanni említette a fogalmazás hibákat, erre nagyon figyelj oda!
A vesszőkre figyelj és arra, hogy NE írj ékezet nélkül. Annyira hanyaggá teszi a blogot. Nem kell az és-ek elég vessző. Ne használj rövidítéseket, mint például sztem. Komolytalan lesz tőle az egész.
Magában a sztori.
Az elején mondom: Ismét egy unalmas sztori arról, hogy a nagyképű modell csak keresztbe tesz a nagy ellenségnek. Aztán mikor egy másik szálról kezdted futtatni a történetet majd ugyanott kötöttél ki, ahonnan eredetileg indultunk na az nagyon tetszett. Összességében a hibákat leszámítva nekem tetszik.
Pontozás.: 5/3

Végleges értékelés.:

Kinézet.: 3,5
Sztori.: 3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése