2013. május 8., szerda

#16. Kritika - Örökké

Cím.: Örökké
Link.: http://orokee.blogspot.hu/
Író.: Orsi

Jennii.:
Kinézet.: 
Mint írtad e-mailben még csak tegnap kezdted el a blogot DE!; A blog címét nagyobbítsd meg, mert nem lehet látni. Én kerestem az archivumot erre sehol, mondom Mi? Aztán legörgetek az aljára és a lap legalján van. A legnagyobb hiba, amit el lehet követni, hogy a modulokat a blog aljára pakolja az író. Mindenképp tedd ki oldalara a modulokat. Feltétlen egy rendszeres olvasók modult és egy oldal megjelenítés számlálót is. A szereplőket is tedd ki oldal modulba vagy lapként, ne csak egy-egy bejegyzés végére biggyeszd oda.
Pontozás: 5/2

Sztori.:
Először ami nekem szemet szúrt a milliónyi smile. Az én kedvemet nagyon elveszi egy történettől, ha azt látom, hogy hemzsegnek benne a hangulatjelek. Zavaró és komolytalan.
Én ott kicsit elakadtam és gondolkozni kezdtem, hogy hogy lehet fél évvel idősebb a bátyjuk, mikor egy terhesség tart kilenc hónapig. Nagyon figyelj az ilyenekre. Prológus, prológus, prológus!
Az egész történet nincs felvezetve. Azt sem tudjuk, hogy Viki most új suliban ment vagy középsuli első osztályos. Semmit nem tudunk. Az sem tetszik, hogy rögtön ilyen bensőséges "kapcsolat" alakul ki Viki és Róza néni meg az egész osztály között. Akkor lépett be az osztályba de már az egész életét elmeséli; ha belegondolsz senki nem tesz ilyet.
Nekem az egész olyan, mintha egy tizenegy éves kislány naplóját olvasnám, aki azt sem tudja, hogy dobálja egymás után a szavakat vagy nem tudom. Az első fejezet végén a szereplők "bemutatása" is hanyag. És nagyon idegesít ez a sok pont. Mi értelme van? Hagyd el ezt is.
Megmondom őszintén nekem semmi kedvem nem volt ezt a sztorit olvasni, ne haragudj. Ez a sok smile, meg pont meg minden nagyon zavaró. Pluszban semmi fantáziát, eredetiséget nem látok benne. Ne haragudj
Pontozás.: 5/1,5

Fannii.:
Kinézet.:
Hol a prológus? Hol a blogarchívum?
Sehol senki.
Orsi..Hívhatlak Orsinak?
A blog legfontosabb részét eldugtad a sunyiba. Ha az olvasó nem látja egyből, ott hagy a francba, mivel nem fogja neked megkeresni a fejezeteket, vagy több milliószor az elejére görgetni. Nincs rendszeres olvasó, és számláló modul. Ezek nagyon jók. Sokan azért nem rakják ki, mert szégyellik, hogy nincs annyi mint más oldalaknál. Ezt nem szabad. Ha ennyien látogatják, akkor ennyien, nem pedig azért, mert Te otthon kijelentkezve kattintgatsz a SAJÁT blogodra. Ebben nincs semmi szégyellni való, mivel mondjuk azt a 100 megtekintést, egyedül, önerőből érted el. Az egyik legrosszabb megoldás, hogy csak úgy egy fejezetbe bedobálod a képeket.
Ez tudod hol elfogadott?
A bloggeren, mert nem ennyire fejlett. (Innen kérek elnézést, annak az oldalnak a vezetőségétől)
Pontozás.:5/2

Sztori.:
Előre szólok nem megbántásként...Csak ez a kőkemény kritika.
"Az emberi terhesség általában 38 hétig tart a fogantatástól (hossza: 255-266 nap.), vagyis kb. 40 hétig az utolsó menstruációs időszak végétől."
Vagyis. AZ ikrek bátyja még véletlenül sem lehet csupán FÉL ÉVVEL idősebb. Kis csillagom, tudom, hogy ez egy blog, egy kitalált történet. De könyörgöm, maradjunk már a realitás talaján. Akkor ott van az a sok szmájli.
Minek?
Oké, hogy te röhögsz azon, hogy úr Isten Máté..Az olvasó szíve joga eldönteni, hogy hogyan reagál. Egyrészt nagyon idegesítő. Komolytalanná teszi az egészet.
"Máté: :DD majd tanitgatlak.-(WÁÓÓÓÓ ÉS WOOOOOW MEG....HŰ..ÉS AÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!)"
Ha ez a sok hangutánzó szó, gondolat akart lenni, akkor légyszíves..
Orsi sajnálom, hogy ezt pont nálunk olvasod.:
De ez nem blog.
Ez ebben a tekintetben nem minősül annak. Semmi fantázia, semmi normális megfogalmazás. Ez a fiókodnak tökéletes olvasnivaló, de ide-mármint a blogos világba-véleményem szerint nem elég.
Sajnálom.
Pontozás.:5/0

Végleges értékelés.:

Kinézet.: 2
Sztori.: 0,75



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése