2014. augusztus 8., péntek

Új design & Új mi.

Sziasztok!

Mint láthattátok az utóbbi napokban nem volt elérhető a blog, aminek az az egyszerű oka volt, hogy dolgoztunk a blog új kinézetén és egyéb újításain.
A designt jómagam - Jennii - kreáltam, ám a fejlécért köszönetet szeretnénk mondani Melissának - blogját bal oldalon találhatjátok -, a kódokért pedig Crystalnak és Fanninak&Sofinak - blogjaik szintén a bal oldalt megtalálhatóak. Kommentben írjátok meg véleményeteket, hogy tetszik az új design!

Behoztunk néhány újítást, amit nem szeretnénk külön-külön leírni így több információért kattintsatok az Infókra, és az E.T.NY-re!

A másik dolog, hogy a kritikák elejére csatolni fogjuk a blog fejlécét. Leginkább esztétikai okokból és, hogy ti is láthassatok belőle valamit anélkül, hogy megnyitnátok a blogot.
A kritika kéréssel kapcsolatban annyi változás lépett fel, hogy felállítunk egy limitet. Ami azt jelenti, hogy ha összegyűlik húsz blog akkor zároljuk a kritika kérést, majd miután megírtuk a húsz kritikát újra lehet kérni. 

A harmadik dolog pedig.
Folyamatosan designert keresünk!
Tehát olyan emberek jelentkezését várjuk, akik tudnának rendelésre fejlécet és komplett design-okat készíteni.
E-mailben lehet jelentkezni, amiben kérjük csatoljátok egy-két munkátokat és írjatok magatoktól pár sort, hogy miért válasszunk titeket! Vagyis győzzetek minket meg!
Egészen addig megy a hirdetés míg meg nem találjuk a megfelelő személyt!

Az újításokról ennyit, a kért kritikák írása folyamatban van és igyekszünk minden eddiginél több dolgot hozni nektek!
Jó szórakozást...

Imádunk titeket
Fannii J. & Jennii T.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése