2014. augusztus 15., péntek

#105. Kritika - Fény a sötétben



Író.:  Haruno Sakura



Kinézet.:
Először is.
Ezt a Ha kíváncsi vagy rám dolgot mindenképpen rakd ki az oldalsó modulsávba. Konkrétan mini infarktusom volt, mikor a bejegyzés végén nem találtam meg a neved.
És azért az már gáz.
A háttered nem tetszik. Illik magához a sablonhoz, de nem a legszebb. Én egy cserét javasolok.
A fejléced tetszik - tény a bal oldala túlzsúfolt és nagyon sok ráközelítéssel kivehető egy-egy momentum, de semmi vészes. Imádom. Végre nem egy olyan fejléc, amin a megszokott sablon karakterek vannak, hanem valami más, valami szokatlan. Piros pont. Viszont. a sötétben színe passzoljon magához a blogon felhasznált rózsaszínhez. Tény, nem értem miért rózsaszín, de jobb, mint a teljes szürke.
A kinézetben egyetlen egy hiba van - ami elég nagy - az pedig a chat doboz. Ormótlan, abszolút nem passzol és rohadt csúnya. Cserét, de gyorsan. A chat dobozt állítsd át átlátszóra és utána már csak két színt kell kiválasztanod, ami lehet a rózsaszín két árnyalata.
Huuh, ez valamilyen cuki történet címe is lehetne...A rózsaszín két árnyalata...Befogtam, tényleg.
Még mindig nem értem, hogy a prológus miért van oldalsó modulsávban, de már mindegy.
5/4,5

Sztori.:
A prológusod nagyon tetszett. Titokzatos volt, felkeltette az érdeklődésem. Az viszont előhozta belőlem a hajtépést, hogy minden második mondatot új sorba kezdtél, de úgy, hogy két entert nyomatsz közé. Zavaró, de mindezek előtt olvashatatlan. Ugyanez az első fejezetben...erről szokj le. Nyiss ki egy könyvet. Melyikben találkozol ilyen kinézettel?
Így van, egyikben sem.
Van néhány helyesírási hiba, amit több átolvasással és odafigyeléssel ki lehet küszöbölni.
Nem értem miért van egy fejezeten belül több betűtípus és méret. Talán azért mert bizonyos bekezdés a jelenben játszódik, míg a másik a múltban? Teljesen összezavartál. Válassz; vagy jelenben írod a történetet - ami véleményen szerint nehezebb - vagy múltidőben, ami egyszerűbb és praktikusabb. A párbeszédek előtt miért az idézőjel? Szokj le erről.
Mivel még csak a prológus és az első fejezet van fent, nem sok mindent tudok mondani a történetedről, de ahogy nézem másmilyen bloggal állunk szembe, mint ami manapság megszokott.
Ennek kifejezetten örülök.
A fentiekben olvasott kritikát nem bántásként szánom, de ha mindezeket megfogadod egy tökéletes blog tulajdonosa lehetsz.
5/4

A drukker.:
Fannii J.
xx.


1 megjegyzés: