2014. június 27., péntek

Hivatalos visszatérés.

Hello-bello Blogvilág.!
Hivatalosan is visszatértünk a köztudatba és alig várjuk, hogy elhalmozzatok minket olyan blogokkal, amelyek kritikára szorulnak.! Talán olvastad a Feléledünk, újítunk. bejegyzést de, hogy minden hiper-meg-szuper kristálytiszta legyen csináltunk egy menüpontot, ahol a kritika írás feltételeit olvashatjátok. ITT.
Ha a blogotok, akár egyetlen egy feltételnek nem felel meg, a kérést automatikusan töröljük. Ezt itt és most le szeretnénk tisztázni, hogy később semmilyen sértődés vagy egyéb konfliktus ne alakuljon ki. Mindezzel nem szanálni szeretnénk a blogokat. Mindössze a gyors írást szeretnénk biztosítani és azt, hogy ténylegesen olyan blogokról alkossunk véleményt, melyekre hatással lehetünk - ergo egy befejezett blogról nem látjuk értelmét írni. A kritika megírása után nagy valószínűséggel nem fog új design-t csinálni.
Talán már észrevettétek, hogy a kritikákat egyedül írjuk, ezzel is azt szolgálva, hogy rövid idő alatt sok kritkát írhassunk meg.
A hónap blogja versenyt töröljük. A részleteket még nem tisztáztuk, de nem látunk rá esélyt, hogy valamikor is újraindítjuk. Az interjú kérést is felfüggesztettük. Nem is kértetek...ejnye.
Valamint, hogy a kezdő bloggerek, valamint a silány design-nal rendelkező emberkéknek a segítségére legyünk egy fejléc készítőt keresünk. Ha úgy érzed beillenél a társaságukba, és mindemellett király fejléceket is kreálsz, mindenképpen keress meg minket, akár privátban, akár itt hozzászólásban, vagy írj nekünk a kritikaktolunknektek@gmail.com-ra.!
Köszönjük, hogy a szünetünk ellenére még itt vagy és inket olvasol. Hagyj magad után nyomot valamint kérj kritikát.! Írj kommentet vagy chaten, pipálj, iratkozz fel.!

Az izgatott és reménykedő.:
Jennii T. & Fannii J.
xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése