2014. június 27., péntek

#92. Kritika - ListenToYourHeartWithMe

Cím.: ListenToYourHeartWithMe
Link.: http://listentoyourheart-withme.blogspot.hu/
Író.:  Kondics Barbara

Kinézet.:
Eléggé kezdetleges, de ezt már írtad.
Mindenképpen keress fel egy design oldalt. A modulsáv is hiányos. A lélekszámlálót helyezd el feljebb. Rakj ki chatet, kirakhatsz egy képet és idézettel, ami illik a bloghoz. Rengeteg lehetőséged van, amikkel egyedivé varázsolhatod a blogod. Ehhez pedig ne szégyellj segítséget kérni.!
Két blogarchívumod van, egy a modulsávban egy pedig a "fejléced" alatt. Döntsd el melyiket szeretnéd megtartani, mivel egy bőven elég. A Zenék, amiket szeretek rész felesleges. A blogod egy történet tárháza, nem hiszem, hogy a zenék miatt látogatják. Ha már mindenképpen szeretnél zenét berakni a bloghoz, azt is meg lehet oldani, bár nem sokan kedvelik, ha zene szól egy történet alatt. A fejezet mindenképpen legyen hosszabb! Egy fejezet megfelelő hossza kétezer karakter...a tiéd durván négyszáz volt. Az idézőjelek előtt és után bátran tegyél egy szóközt, mert eszméletlenül összefolynak a mondatok és ezáltal olvashatatlanná válik a bejegyzés.
5/1,5

Sztori.:
Tény, hogy itt is az elején vagy még. A kinézetnél már említettem, hogy nagyon rövid a rész és a tagolás hiánya miatt nehezen olvasható.
Ez a First bejegyzés egy Prológusnak elment volna, DE! ugye egy tizennégy éves kis csaj szemszögéből írtad, holott nagy valószínűséggel a nővére és Louis között lesz valamilyen kapcsolat és róluk fog szólni a történet. Ez esetben azt javaslom, hogy vagy Isabella szemszögéből vagy pedig külső szemlélőként írd le a prológust. De, ha igazán ütős kezdést szeretnél, írd Louis szemszögéből. Írd le, miért találta érdekesnek Candyce-t, miért tartotta fontosnak, hogy visszaírjon neki, mit érzett, mire gondolt mikor meglátta Bellát.
Viszont. Mivel még mindig az elején vagy változtass Isabella nevén. A fanfiction-ök esetében 44%-ban Bella nevű lány a főhős. Negyvennégy!! Ez már tucatnévnek számít, emiatt örülnék neki ha változtatnál. Írd meg újra a First bejegyzést. Legyen hosszabb.
Te is megkérdezted érdemes-e folytatnod a blogot. Szerintem ne hagyd abba.
Ha szereted csinálni, akkor nem kérdés mit teszel a kritika elolvasása után. Csak dolgozd ki a blogot. Tudd, hogy egy kijelentésnek mi lesz a következménye, vezesd le magad előtt, hogy mit akarsz kihozni a sztoriból és legyen összefüggő. Ne legyen kicsapongó és bizonytalan, se az írásod és Te se.
Én sok szerencsét kívánok és ha segítségre van szükséged, tudod hol találsz.
5/2,5

A drukker.:
Fannii J.
xx.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm.
    Megfogadom a kritikát és próbálok javítani majd. Barbi xxx

    VálaszTörlés