2014. június 26., csütörtök

#89. Kritika - Just a girl's new life

Cím.: Just a girl's new life
Link.: http://justagirlsnewlife.blogspot.hu/
Író.: Hope Tommson

Kinézet.:
Még nagyon az elején vagy, ez látszik is és természetesen az üzeneteben meg is említetted. Nagyon sok minden hiányzik. A lélekszámláló, fejléc, a rendszeres feliratkozók, egyáltalán egy kis szöveg rólad, chat és még annyi apróság, amivel egyedivé teheted a blogod. Változtasd meg a bejegyzésed betűtípusát, mert egy idő után olvashatatlanná válik, bár lehet, hogy annak az az oka, hogy este tizenegy van és reggel kilenc óta írom a kritikákat. Nem tudom, hogyan írod a bejegyzéseket. Nem tudom, hogy a párbeszédeket felsorolással írod-e, mert úgy néz ki, és olyan, mintha utána középre illesztenéd. Tehát a szöveg ott van középen és mellette bal oldalon hetvenmillió apró vonal. Abszolút csúnyán néz ki.
Ha esetleg segítségre lenne szükséged írj bátran, szívesen segítünk.!
5/2

Sztori.:
Prológus nem az, mikor címszavakban összefoglalod mi várható a blogban, majd felteszel hozzá öt kérdést és a végén egy Olvass engem! felkiáltással búcsúzol. A prológus egy múltbéli vagy éppen a jövőben történő eseményt dolgoz fel. Az a szöveg, amit prológus gyanánt feltettél az oldalsó modulsávban még éppen megfelelő vagy beharangozó szövegként, mikor a blogodat reklámozod. De prológusként még Mikronéziában sem felelne meg. A sztori eleje sablon. Mármint, hogy apa munkája miatt el kellett költöznünk Londonba, de rossz nekem.
Azt kérted, modjuk meg, hogy érdemes-e folytatni ezt a blogot.
Szerintem semmiképpen se hagyd abba.
Egyrészt ki vagyok én, hogy megmondjam mit tegyél? Egy tizenhét éves lány vagyok, akinek olyan szar a nyara, hogy inkább blogokkal foglalkozik. Nincs vétójogom a felett, hogy mely blogok érdemesek a "létezésre". Másrészt, ha Te szereted csinálni és az írást és a vele, valamint a történettel való foglalkozást szereted, akkor nem kérdés, hogy folytatod-e vagy sem. Tény, hogy még az elején vagy és a történet is csak a csíra korszakában van, de ebből még bármit ki lehet hozni.
A legjobb megoldás az lenne - szerintem - hogy az eddig publikált részeket visszarakod piszkozatba. Majd leülsz és szépen átgondolod, hogy mit is akarsz ettől a blogtól. Gondold át, hogy mi hogy következzen, ebből a tettből milyen következmény legyen. Ne az legyen, hogy leül mellém a srác, a másik haverom kirángat a teremből, majd berángat a terembe, közbe pedig teszek egy szerelmi vallomást. Legyen meg mindennek a maga folyamata, de ehhez az kell, hogy egy nyugodt állapotodban szépen mindent átgondolj.
És akkor Te magad tudod megválaszolni a kérdésed.
5/3,5

Fannii J.
xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése